Действай

Децата имат нужда от постоянна грижа и специално внимание. Чрез различни кампании, каузи и дарения ние се стремим да предизвикаме статуковото и да променим законодателството, политиките и практиките, които отдавна са остарели. Включи се в нашите инициативи, за да подкрепим заедно бъдещето на децата.

Кампании

Бъди застъпник на децата в нужда – сега те имат най-много нужда от теб. За целта можеш да подпишеш актуалните петиции или да разпространиш нашите кампании в социалните мрежи, както и сред своите приятели и семейство.

Тук може да разгледаш текущи и приключили кампании.

Дарения

Като подкрепим децата в нужда днес, ще им помогнем сами да се грижат за себе си утре. Убедени в това, нашите изследователи извършват стотици посещения в домове за малолетни и непълнолетни всяка година. Заедно с адвокатите, работещи в БХК, те се грижат за спазването и утвърждаването на правата и свободите на всяко дете. Ето по какъв начин те биха използвали твоето дарение:

 70 лв.

Гориво, необходимо за пътя до дом за деца около Видин

100 лв.

Хонорар на експерт психиатър/психолог, който да придружи изследователски екип на посещение

240 лв.

Такса, нужна за наемане на зала за пресконференции

Участвай в наша кауза

Стани доброволец на благородна кауза. Свържи се с нас на bhc[at]bghelsinki.org и разбери от каква помощ имаме нужда в момента. Изпрати ни твое CV и мотивационно писмо, в което опиши с няколко изречения кои са силните ти страни и как смяташ, че можеш да бъдеш полезен.

Ако искаш да си информиран относно нашите дейности регулярно, абонирай се за бюлетина на БХК или следи социалните ни мрежи: